fredag 11 november 2011

Recension #2 Min dubbelgångare

Jag har eventuellt en dubbelgångare på internet. En yngre förmåga som min sambos brorsas flickvän hittat på lookbook. Egentligen så är han inte min dubbelgångare till 100 %, men han är tillräckligt lik mig för att jag åtminstone skulle kunna starta en blogg i hans namn för att göra hans vänner väldigt förvånade. Jag skulle också kunna lura hans mamma att jag efter en kraftig smäll i bakhuvudet glömt allt om min barndom och mitt modersmål. Han är mode-student, jag skulle kunna lägga ut bilder på mig själv i egensydda kläder och därmed skjuta hans framtida karriär i sank. Nog om eventuella likheter.

Det kan givetvis finnas flera alternativa förklaringar som bevisar att det faktiskt är jag som är på bilderna. Jag kanske tog dem på en utlandssemester som jag inte minns. Det hela kan ha utspelat sig framför en fontän, jag ber försiktigt en förbipasserande om hjälp att ta mitt porträtt, uslingen i fråga slår mig så hårt i ansiktet att jag tappar minnet varefter min kamera blir stulen. Jag sätts på ett plan hem. Banditen väljer efter några år att starta en lookbook där han nyttjar bilderna på mig som någon sorts skruvad hyllning till övervåld och misshandlade turister.

Sen så kan man ju alltid tänka sig någon typ av religiös rörelse som stjäl folks utseende i den digitala världen för att på sikt skapa kaos och oreda etc.

Nog om detta.

Bild #1


Bilden till höger skulle kunna vara jag (jag minns inte tillfället men det kan vara jag), bilden till vänster är inte jag. Fothållningen på bilden till vänster är inte min, om det är jag så måste den vara behandlad i photoshop eller motsvarande.

Bild #2

Båda bilderna skulle kunna vara jag. Om det är jag så minns jag inte tillfället, det var nog en dålig dag som utspelade sig för ett antal år sedan (2003/2004?)

Bild #3Definitivt inte jag.

Bild #4Vänster = jag
Höger = inte jag

Helst av allt skulle jag vilja recensera min dubbelgångares person och inte utifrån hans utseende. Så efter lite grävande (en sökning på google) så har jag hittat lite info från hans facebook, twitter, google-+ och myspace. Hittade väl inget som stack allt för mycket i ögonen, hittade heller inget som fick det vattnas i munnen.

Betyget får, utan vidare motivering, utgå från hans smak för tv-serier.
T T T T T

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar